Hanne Timmermans & Felix Meyer & Jeff Aendenboom & Thijs Lambert

Hanne Timmermans (1995) is Masterstudente Acteren aan het RITCS School of Arts Brussel. Ze speelde mee in Hamlet (2018) van Abattoir Fermé in de rol van Ophelia, en in de jeugdvoorstelling Bestorm (2018) van De Maan in de rol van Miranda. Ze is met haar eigen solo, De apologie van de romanticus, te zien op het Amsterdamse ITSfestival 2018.

Felix Meyer is een Masterstudent Acteren aan het RITCS School of Arts Brussel. Hij speelde dit jaar mee in de Nederlandse productie Neelie! van theatergroep Suburbia. En hij speelde in het Het Proces van Kafka in de afstudeervoorstelling van Stephen Liebman.

Jeff Aendenboom studeert in 2018 af als Master Acteren aan het RITCS School of Arts Brussel. Zijn solovoorstelling K die hij in het kader van het soloweekend op het RITCS maakte werd geselecteerd voor TAZ, jong werk 2017. Zijn masterproef DE STAET, een treurspel maakte hij als resident bij ZUIDPOOL in Antwerpen. Vanaf de zomer van 2018 speelt en toert hij met de voorstelling £¥€$ bij Ontroerend Goed.

Thijs Lambert (1990) is Masterstudent Acteren aan het RITCS School of Arts Brussel.

MEDUSA