Gilles Van Hecke & Emma De Poot & Leonie Buysse & Hussein Al-Khalidi

Gilles Van Hecke (1996) studeert in 2019 af aan de spelopleiding van het RITCS School of Arts Brussel. Samen met Mathias Van der Goten vormt hij het collectief Vielleicht. In juni 2019 tonen ze Vielleicht speelt Misschien op de Montignacht. In de zomer van 2019 speelt hij op Shortwood de monoloog Boca plena de llavor, geschreven door Jonas De Bruyn. Als acteur speelde hij in Rotterdam in Creation (pictures for Dorian) van The Gob Squad (2018) en in Démarche 45 (2019) van Anne Declercq.

Emma De Poot (1992) studeerde in 2019 af aan de spelopleiding van het RITCS School of Arts Brussel. In haar masterjaar schreef en speelde ze het stuk Vulva La Revolucion: een monoloog over vergeten vrouwen in de geschiedenis, in samenwerking met Femke Stallaert, die ook te zien was op MaydayMayday.

Leonie Buysse (1992) studeerde in 2019 af aan de spelopleiding van het RITCS School of Arts Brussel.

Hussein Al-Khalidi (1983, IQ) studeerde in 2008 af aan de Universiteit van Bagdad waar hij de opleiding ‘Acting’ en ‘Director of Theatre’ volgde. Hiernaast volgde hij ook een o.m. opleidingen licht- en geluidsontwerp, waarmee hij in Irak enkele prijzen won op theaterfestivals. Tussen 2009 en 2015 was hij in Irak vooral actief in de televisiewereld als producer van documentaires. Hij schreef ook mee aan tv-programma’s als The Social Dialogue en File Program. In 2016 kwam Hussein naar België. Sinds 2017 is hij verbonden aan Madam Fortuna vzw in Antwerpen als acteur en regisseur; hij was er te zien in de voorstellingen Europese Karavaan, Gemeenschap van Schurken, Dromen zonder vleugels en Eros en Thanatos. Als regisseur en acteur werkte hij ook samen met KunstZ vzw en Pax Christi vzw in Antwerpen.

STUDENT@WORK: Banzaï