Mats Vandroogenbroeck & Nona Demey Gallagher & Timo Sterckx

Mats Vandroogenbroeck (1993) is net afgestudeerd als masterstudent Drama aan de School of Arts|KASK Gent. Hij speelde onder meer in de voorstellingen IN KOOR!(CAMPO/Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf/de KOE), Hello/Goodbye (de KOE) en Ivanov (Theater Malpertuis). Samen met Timo Sterckx maakte hij eerder de voorstellingen Het Atomistisch Manifest (Festival Cement en Jonge Harten) en FAUST, een mechanische komedie (geselecteerd voor Jong Werk op Theater Aan Zee). Dit en volgend jaar speelt hij nog in twee regies van Simon D’huyvetter: de kindervoorstelling Richarken (4+) bij Blauwhuis en FUN LOVING HUMANS bij de Kopergietery. Deze zomer speelt hij mee in de visuele performance mensen dragen dingen van Lotte Boonstra op het Amsterdamse Over het IJ Festival.


Nona Demey Gallagher (1995) is masterstudente Drama aan de School of Arts|KASK Gent. Ze speelde onder meer in Loopstation van Ontroerend Goed en IN KOOR! van CAMPO/Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf/de KOE. Volgend jaar is ze te zien in Plastiek Bertrand, een kindervoorstelling van Kopergietery en CC de Maan. Zelf maakt en speelt ze E R O T I C A, een voorstelling waarin ze sensuele poëzie van vrouwelijke auteurs omzet in gebarentaal. Daarnaast is ze een vaste performer van Gamelan Voices (TAZ#2018, Vooruit, DE Studio), speelde ze mee in de muziekvoorstelling Dreaming Not Sleeping in DE Studio en werkte ze onder meer samen met Mieke Versyp en Wim Helsen aan haar solovoorstelling Cul De Sac (Kopergietery).

Timo Sterckx (1995) is net afgestudeerd als masterstudent Drama aan de School of Arts|KASK Gent. Hij speelde bij compagnie DeSnor in #BOS (TAZ#2015), met Mats Vandroogenbroeck maakte hij de voorstellingen Het Atomistisch Manifest (Festival Cement en Jonge Harten) en FAUST, een mechanische komedie (TAZ#2017). Hij speelde ook met IN KOOR!van Myriam Van Imschoot & Willem de Wolf, en Europa In De Herfst van Theater Malpertuis. Zijn masterproef The Greatest Show On Earth (TAZ#2018) is een voorstelling van zo’n drieënhalf uur waarin hij nagenoeg een heel boek uit zijn hoofd citeert. Hij speelt sporadisch met Is This Porn, No This Is Love van Julie Cafmeyer en volgend seizoen zal hij in première gaan met nieuwe voorstellingen van Desnor en de Roovers.

Timo Sterckx: “Ik ben geïnteresseerd in het spelen en ‘het spel van spelen’. Ik probeer alle aspecten van het spel (vormelijk en inhoudelijk) te begrijpen om zo een grote diversiteit aan virtuositeit in mijn eigen praktijk na te streven. Mijn creativiteit en denkprocessen starten altijd op de vloer.”

Timo speelt tijdens LAFS#4 ook nog mee in Toverberg van Desnor.

Through the Looking-Glass