Montignards #3

Montignards #3 zijn Jonathan van der Horst, Tim Bogaerts, Lien Thys, Marie Pien en Rani Decock.

Jonathan van der Horst (1993) is theatermaker en schrijver. In 2018 studeerde hij af aan de opleiding Woordkunst op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. In zijn werk zoekt hij schoorvoetend naar houvast in deze onoverzichtelijke wereld en probeert hij te ontrafelen welke mechanismen er aan die wereld ten grondslag liggen. Naast theatermaker is hij een van de kernleden van het jonge literaire collectief en tijdschrift ZINK.

Tim Bogaerts (1993) is speler en maker. Hij studeerde in 2016 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht en speelde voor gezelschappen als NTGent, KVS, Ultima Vez/Wim Vandekeybus en Compagnie Lodewijk/Louis.

Lien Thys (1993) is actrice. Ze studeerde in 2018 af aan de spelopleiding van het RITCS School of Arts Brussel en speelde voor gezelschappen als LAZARUS, Abattoir Fermé, Het Nationale Theater en Theater Stap.

Marie Pien (1990) is in 2008 afgestudeerd als muzikant aan de Kunsthumaniora Brussel en in 2016 als theaterregisseur aan het RITCS School of Arts Brussel. Deze twee wist ze in 2018 te combineren met een Master Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag in samenwerking met Veenfabriek. In haar werk gaat ze op zoek naar verwantschappen tussen de wereld van theater en muziek.

Rani Decock (1994) is theater-video-installatie-maker. Ze studeerde in 2017 af aan de regieopleiding van Toneelacademie Maastricht. Rani kijkt graag. Ze kijkt naar hoe de wereld is en zet er hier en daar een spot op. Dit doet ze met humor en tragiek.

The Last Tall Man