E-c-h-e-l-o-n

Prisca-Agnes Nishimwe (1991) schrijft, vertelt, zingt en speelt. Ze studeerde aan de Jazz Studio te Antwerpen en zette tot op heden samen met gelijkgestemde artiesten zoals Kramer, Gregory Frateur, Pieterjan Vervondel, WORD WA(a)R en Nuit Blanche het podium op stelten. Ze speelt ook mee in de voorstelling Geel Hesje van Het nieuwstedelijk.

Brice Deconinck (1995) is een multi-instrumentalist en componist die voortdurend nieuwe invalswegen opzoekt met piano in soundscapes en muziek. Hij studeerde jazz piano te Antwerpen en heeft sindsdien samengewerkt met artiesten zoals Saudade, Noe Preszow, Melanie Isaac, Satellite en Nuit Blanche. Ook componeerde hij mee voor theaterstukken zoals de voorstelling SLOW #4 in de KVS, in samenwerking met de Mexicaanse dichter Rojo Cordova.

Joris Vantilborgh (1990) is een ontwerper met een uit de hand gelopen passie voor alles wat geluid maakt. Kleine objecten vervormt hij met contactmicrofoons en effecten tot dromerige werelden die ook door merg en been dreunen in zijn donkere techno. Met de organisatie Stadsduiven streek hij neer in plekken als “HetBos, Onderstroom, Stormkop, Muntpunt, Stelplaats” met workshops rond muziekproductie en de bouw van geluidsinstallaties. Met Studio Alles werkt hij als freelanceontwerper en producer nauw samen met artiesten die ook werk publiceren onder het muzieklabel ALLES.


Speelt

Bliss