love at first sight #5

festival van (nieuwe) makers 17 — 26 september 2020 antwerpen

Joeri Happel, Lucie Plasschaert, Jesse Vandamme, Laurens Aneca

Joeri Happel (1991) studeert in 2020 af aan School of Arts|KASK Gent. Hij speelde mee in Matisklo van Bosse Provoost en in Hello Goodbye van de KOE. Joeri Happel was spelcoach bij de eerste editie van Camping Sunset. Ook is hij initiatiefnemer van het collectief Zuidpark dat o.a. Quarantaine TV ontwikkelde.

Lucie Plasschaert (1998) studeert in 2021 af aan de School of Arts|KASK Gent. Ze ziet zichzelf voornamelijk als speelster. In de zomer van 2019 was ze een van de spelers van de productie Camping Sunset. In het seizoen 2020-2021 zal ze te zien zijn in Lola van Compagnie Cecilia en in de producties Lava en Warmoes van Orka.

Jesse Vandamme (1996) studeerde eerder aan de performanceopleiding van de Toneelacademie Maastricht, en ving daarna de opleiding Drama aan in de School of Arts|KASK Gent waar hij in 2021 zal afstuderen. Hij is muzikant en hij schrijft en regisseert. Zijn werk was o.a te zien op Theater aan Zee (Tremolo, 2015). Hij werkte mee aan Überdramatik (2016) van Hannah De Meyer (Love at first Sight#1). Hij deed eindregie voor o.m. Some Things Last A Long Time (Love At First Sight#4).

Laurens Aneca (1992) studeert Drama aan de School of Arts|KASK Gent. Samen met Jesse Vandamme leest hij zich momenteel in in de poëzie van De Vijftigers ter voorbereiding voor hun komende masterproef in 2021. Daarnaast loopt Laurens ook stage als regieassistent bij Bosse Provoost en Ezra Veldhuis voor hun voorstelling Indoor Weather.


Speelt

Scènes uit een huwelijk