love at first sight #5

festival van (nieuwe) makers 17 — 26 september 2020 antwerpen

Martijn Gielen & Tim Taveirne

Martijn Gielen (1992) studeerde Theaterwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. In 2020 studeert hij af als speler-maker aan de opleiding Drama in School of Arts|KASK Gent. Hij maakte voorstellingen voor het Villanovafestival en liep stage bij Theater Zuidpool (Phaedra) en Guy Cassiers tijdens zijn opleiding aan de universiteit. Tijdens zijn masteropleiding aan KASK liep hij stage als dramaturg bij Yellow van Luk Perceval. In Zuidpool was hij te zien in Moya De Feyters Massastrandingen en Orgie, maakte hij de voorstelling Vogels en nam hij deel aan de Masterclass Lichaamsbeelden. are you close is zijn afstudeervoorstelling voor de opleiding Drama aan School of Arts|KASK Gent.

Tim Taveirne (1994) is acteur en schrijver. Hij studeerde in 2017 af aan de opleiding Drama van School of Arts|KASK Gent. In Zuidpool ging hij in première met zijn afstudeervoorstelling Stil(l), samen met Loes Swaenepoel, die werd geselecteerd voor Love at first Sight#2 en Theater aan Zee. Met de theatertekst van Stil(l) werd hij genomineerd voor de Sabam Jongtheaterschrijfprijs.
Hij speelde in 2019 mee in Beginners, een voorstelling van Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck. Daarnaast maakte hij zijn tv-debuut in de Canvasreeks Fiskepark.


Speelt

are you close

© Nick Daman