Open Office

wpZimmer

Een helpdesk voor kunstenaars? Let’s set the scene! De deadline voor je projectdossier is op 15 september, je staart al dagenlang op het format, de half-ingevulde Excel-sheet en de woorden ‘beleidsplan’ en ‘functiespecifieke subcriteria’ doen je zweten… Met Open Office bieden wpZimmer, Detheatermaker, Monty, Zuidpool, Het Bos, Rataplan, Vincent Company, Trappelend Talent, Mestizo Arts Platform, De Singel, Het Paleis, 0090, Twee-eiige drieling en Toneelhuis samen een helpende hand in de vorm van een dossierschrijfdag, zodat je jouw projectvoorstel probleemloos en nog net op tijd kan indienen.

Dankzij ons netwerk van experts en hun jarenlange ervaring kunnen we over heel wat aspecten van allerlei zakelijk-organisatorische of inhoudelijke thema's verhelderend advies geven, dat we graag met je delen. Samen met de deelnemende kunstenaars en organisaties verzamelen we collectieve knowhow die verder gebruikt kunnen worden voor al je toekomstige projecten.

Wij voorzien koffie en thee, een luisterend oor en massa's peptalk bij de laatste loodjes - zorg jij voor een helder plan, een computer en voldoende dossiermotivatie?


Speeldata & tickets