Pairing is caring

Scoor je steunfiguur

The Gap (SOTA)

Als jonge kunstenaar kan het een hele klus zijn om de deur naar de professionele sector open te breken. Velen ervaren na hun kunstopleiding een gat, en voor self-made artiesten zonder diploma voelt de drempel vaak nog hoger. Netwerk, subsidies, eerlijke kansen, goedkope werkruimte, kunstenaarsstatuut: hoe krijg je toegang?

Bij The Gap (SOTA) geloven we in duo’s, in een directe lijn voor één jaar tussen een jonge kunstenaar en een professionele kunstwerker die je nu en dan kan contacteren om advies in te winnen, iets te gaan drinken, ervaringen te delen, contacten te krijgen, een handje toe te steken. Noem het je persoonlijke steunfiguur, je ‘sector buddy’. Je beslist samen hoe en op welke voorwaarden jullie je uitwisseling organiseren.

In dit speelse matching moment helpen we je een steunfiguur vinden die past bij jouw profiel en noden. Meer dan 50 Antwerpse ervaren kunstwerkers (in theater, dans, beeldende kunst, klassiek, design…) zullen aanwezig zijn om zich te engageren in een duo. Op het eind van de middag wandel je buiten met één steunfiguur en een datum voor een eerste ontmoeting.

“Pairing is caring” is een experiment. Precies zoals de rest van je carrière…

We beginnen eraan om 14u, maar je bent ook al vanaf 13u welkom voor een open inloop met sobere lunch.

PRODUCTIE: The Gap (SOTA)


Speeldata & tickets