Gedachtegang & Aram Abgaryan

Aram Abgaryan (1996) is producer en muzikant bij KRANKk, waar hij de laatste tijd experimenteert met een 'multi-sensory live show', een show die op alle zintuigen werkt. Los van KRANKk werkt Aram onder de naam Fifty Hertz ook solo aan de betere beats. Hij won in 2020, in navolging van onder meer Susobrino en Ashley Morgan, de Champion Sound Beat Battle.


GEDACHTEGANG is de gedachte als een denkpiste van het verleden, die we nodig hebben om het heden te vormen, wat impliceert dat de gedachte mogelijks in de toekomst naar iets anders kan leiden. GEDACHTEGANG is sensitief circus, dat uitdagende thema’s op een bewuste en polyfone manier aangaat. GEDACHTEGANG is ‘inter’ op vele vlakken: interdisciplinair, internationaal, interactie, interhumaan, interpretatie, interruptie en intercultureel. GEDACHTEGANG creëert circus dat verwachtingen, gewoontes en patronen die aanwezig zijn in onze maatschappij ondervraagt. GEDACHTEGANG is het duo Jakobe Geens en Margot Jansens.

Jakobe Geens (1994) is een enthousiaste, pragmatische en idealistische dansacrobate. De band met het lichaam, het ontdekken van grenzen en het spelenderwijs overhoopgooien van die grenzen is haar passie. Om deze passie tot bloei te brengen studeerde ze acrobatiek aan zowel ACaPa in Tilburg als aan de DOCH in Stockholm.

Margot Jansens volgde tot haar achttiende circusworkshops bij Circusplaneet in Gent. Hierna verhuisde ze naar Brussel waar ze op het RITCS podiumtechnieken studeerde en ze zich ontwikkelde tot een lichtontwerper en productiemedewerker. Ze studeerde aan DOCH Stockholm, waar ze de master contemporary circus practices volgde, en legde zich toe op een onderzoek over oudere vrouwelijke circusartiesten. Na een semester besloot ze andere circus horizonten op te zoeken. Momenteel is ze aan de slag als productiemedewerker bij CIRKLABO en werkt ze als freelance dramaturge bij onder andere Hendrik Van Maele.


Speelt

Distort the body