Jarne Van Loon, Lieselot Siddiki

Jarne Van Loon en Lieselot Siddiki hebben een gedeelde praktijk maar hebben ook hun eigen persoonlijke parcour binnen de Vlaamse kunstensector.

Lieselot is een hybride kunstenaar. Ze creƫert werelden waarin spel, kostuum en scenografie nauw met elkaar zijn verweven. Naast eigen creaties speelt Lieselot als acteur bij Camping Sunset en in de voorstelling Pinokkio van Jonas Baeke en Jef Hellemans. Zij is, samen met Jarne, een van de initiatiefnemers van het kunstenaarscollectief Zuidpark. In de zomer van 2020 werkte het duo samen aan de voorstelling The Importance of Being Flemish van Zuidpark. Deze productieve samenwerking leidde uiteindelijk tot de voorstelling Nachtzwemmen.

Jarne Van Loon is acteur en theatermaker en is afgestudeerd aan het KASK te Gent. Wat het werk van Jarne kenmerkt is overdaad, esthetische beelden, extase, het dionysische, het nachtleven en glitter. In mei 2021 maakte hij samen met Lieselot Siddiki de voorstelling Nachtzwemmen, een voorstelling in de vorm van een baldadig feest. Sinds de zomer van 2021 is Jarne te zien in de herneming van After All Springville, een voorstelling van Miet Warlop. Begin 2022 maakte hij, samen met een groep performers, de bewegingsvoorstelling ICQ.


Speelt

Nachtzwemmen


Links

Jarne Van Loon
Jarne Van Loon