Nathan Christiaensen, Mil Sinaeve & Haider Al Timimi

Mil Sinaeve (2002, Ieper) is klaar met zijn bacheloropleiding en net gestart in zijn masterjaar binnen de opleiding acteren aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Zijn middelbaar heeft hij gevolgd aan de Kunsthumaniora in Brugge. Hij houdt zich zowel bezig met theater als film. Komend jaar is hij als stagiair te zien bij de Roovers en Ontroerend Goed.

Nathan Christiaensen (1996) is afkomstig uit Kalmthout en studeerde dit jaar af als bachelor drama acteren aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Hij begint nu aan zijn masterjaar acteren.

Haider Al Timimi (1980) is choreograaf, regisseur, danser en acteur. Al jong begon hij met dansen, hiphop en breakdance, en stroomde van daaruit de vaste kern van Union Suspecte in. In 2013 richtte hij zijn eigen theatergezelschap Kloppend Hert op (Gent). Kloppend Hert staat voor transdisciplinair theater met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij maakte onder andere de producties Ich bin wie du, Utopera en Studio Sheherazade. Haider geeft les en initieert workshops om jongeren met diverse culturele achtergronden te betrekken in het culturele veld. Via de jongerenwerking Jong Gewei van Kloppend Hert begeleidt hij jongeren voor langere tijd en creƫert mogelijkheden tot doorstroming naar het professionele veld. Sinds augustus 2020 is hij artistiek leider van Theater Antigone in Kortrijk.


Speelt

Kapsalon