La Fiesta de Delfina

Désirée Cerocién & Luis Miguel Ramirez Muñoz

De voorstelling, geleid door twee gemaskerde personages in een decor van een verjaardagsfeest, toont een vreemde mix van dans en clownerie in een gefragmenteerd, somber en soms grotesk verhaal.

La Fiesta de Delfina behandelt thema's als het feest, de dood en de afwezigheid van dierbaren en stelt de plaats van performers en 'entertainment' in vraag, of het nu in een Europese Blackbox is of op een verjaardagsfeestje in een garage in Latijns-Amerika. Voor de performers is dit stuk een stap in de richting van dialoog en syncretisme van hun dubbele cultuur (ze emigreerden beiden van Latijns-Amerika naar Europa en ontdekten hier de hedendaagse dans), en een reflectie op wat de evolutie van en de opkomende relaties tussen stedelijke cultuur, dans en institutionele kunst zouden kunnen zijn.

Spaans en Engels gesproken

Concept: Désirée 0100 - Creatie, uitvoering: Désirée 0100 Luis Ramirez Muñoz - kostuums i.s.m. Stef Assandri - Productie: Wipcoop/Mestizo Art FestivalCitylab PianofabriekON_OFF_SPACE - Residentie ruimte: KWP & Citylab Pianofabriek, Ultima Vez, VIERNULVIER


Speeldata & tickets